+32 16 36 06 00
+32 496 50 31 85

Coaching met paarden

Coaching met paarden

by admin On 14 Dec., 2016 | 0 Comment

Ben je toe aan een verandering in je leven en wil je dit met hulp van de paarden ontdekken? Zit je met een thema bij jezelf en wil je hieraan werken?

Wil je jezelf beter leren kennen door paarden? Paarden geven structuur, elegantie en balans in je ontwikkeling. Je leert communiceren op een andere manier, de manier van de paarden. Non verbaal, duidelijk, open en eerlijk, vanuit je echte ik

VISIE COACHING MET PAARDEN
Als coach wil ik met de sensitieve kracht van paarden mensen ondersteunen en begeleiden die op zoek zijn naar zichzelf of verandering in hun leven willen brengen . Een levensbeschouwing die start vanuit het positieve en waarderende bij jezelf.

INDIVIDUELE COACHING MET PAARDEN
Wil je verandering in je leven brengen en heb je een specifiek thema of vraag waar je aan wil werken? Zoals bijvoorbeeld: persoonlijke ontwikkeling, zelfvertrouwen, angst/loslaten, moeilijke situaties verwerken, nieuwe job, leiderschap, omgaan met je ouders/kind, sociale vaardigheden.

DE ROL VAN DE COACH
Door bevraging duidelijkheid creëren wat zich in de relatie paard/deelnemer afspeelt. Door oefeningen naast het paard in combinatie met coachingsvaardigheden wordt je bewustzijn verruimd. De coach moedigt aan om linken te leggen tussen het dagelijkse leven en de oefeningen met het paard.

De deelnemer doorloopt 4 stappen:
1. Verbinding maken
2. Bewust worden
3. Verkenning en authenticiteit bewaren
4. Verantwoordelijkheid opbrengen voor eigen ontwikkeling

VOOR WIE IS DE INDIVIDUELE COACHING?
Voor iedereen die graag in zijn of haar persoonlijk functioneren grenzen wil verleggen, waarbij de nadruk ligt op het verbeteren van de persoonlijke effectiviteit en communicatie.

Waar:

  • wezelsheide, Blauberg
  • wezelsheide
  • 2230 Herselt

Prijs:

  • € 50,0

Reservaties:

Links :

Trefwoorden:

  • paarden, Coaching, welzijn

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoek